BRAINZ. OVER ONS

BRAINZ.

BRAINZ staat voor vernieuwende, ingenieuze en betrouwbare elektronica geschikt voor alle leeftijden. Het assortiment bestaat uit verschillende gadgets en apparatuur zoals speakers, koptelefoons, chargers, smart watches, powerbanks en accessoires.

VERBIND

BRAINZ focust zich op het ingenieus combineren van bestaande elementen zoals speakers en powerbanks, telefoonhouders en wireless charging met nog veel meer op komst. Alle draadloze opladers van BRAINZ werken met Qi-compatible smartphones. Dit betekent dat de smartphone de functie voor draadloos opladen moet bezitten.

INNOVEER

Daarnaast beschikt BRAINZ over een Bamboe & Tech-lijn waarbij de duurzame ecologische gadgets volledig tot hun recht komen. De producten zijn gemaakt van bamboe of bevatten meerdere bamboe elementen. Alle apparatuur is RoHs goedgekeurd en is gemakkelijk te recyclen.

PRESENTEER

Met gemakkelijk te bedrukken of te graveren is BRAINZ de ideale elektronica geschenk voor jong en oud. Onze artikelen lenen zich perfect voor promotionele doeleinden, als basis van een kerstpakket of ter ondersteuning voor uw marketingcampagnes.

PRODUCTCATEGORIËN

Vragen over een product?

Vind hier snel antwoord op vragen door onze Meest Gestelde Vragen pagina te bekijken.

Vind hier de garantievoorwaarden voor al onze BRAINZ producten.