BRAINZ. FAQ

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden

  • Open de app Instellingen op uw telefoon.
  • Tik op Verbonden apparaten En dan Verbindingsvoorkeuren En dan Bluetooth. Als ‘Verbindingsvoorkeuren’ niet wordt weergegeven, ga je naar de volgende stap.
  • Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  • Tik in de lijst met gekoppelde apparaten op een gekoppeld maar niet verbonden apparaat.
  • Zodra uw telefoon en het Bluetooth-apparaat zijn verbonden, wordt het apparaat als verbonden apparaat weergegeven.

  • Ga op een apparaat naar ‘Instellingen’ > ‘Bluetooth’ en schakel Bluetooth in. Verlaat dit scherm niet totdat u de stappen voor het koppelen van het accessoire hebt doorlopen.
  • Zet het accessoire in de detecteerbare modus (de stand waarin het zichtbaar is voor andere apparaten) en wacht tot het op uw apparaat wordt weergegeven. Als het niet zichtbaar wordt of als u niet weet hoe u het accessoire detecteerbaar moet maken, raadpleegt u de instructies bij het accessoire of neemt u contact op met de fabrikant.
  • Tik om uw accessoire te koppelen op de naam van het accessoire wanneer deze op het scherm verschijnt. U moet mogelijk een pin- of toegangscode invoeren. Als u niet zeker weet wat de pin- of toegangscode is, raadpleegt u de documentatie van het accessoire.

De handleiding voor uw product kunt u gemakkelijk vinden door op de onderstaande knop te drukken. Hier staan alle handleidingen voor elk product van BRAINZ.

Het is natuurlijk heel vervelend als er iets mis is met een product. Dit lossen we graag voor u op. Via het retourneren en omruilen formulier kunt u gemakkelijk alle gegevens invullen zodat wij u het best van dienst kunnen zijn.

Voor vragen over een product en hoe het werkt kunt u de handleiding voor uw product op de site raadplegen. Komt u er nog steeds niet uit? Neem contact met ons op via info@brainz-electronics.nl of bel naar 0226-381010.

Dit verschilt per powerbank. Een gemiddelde telefoon heeft een capaciteit van ongeveer 3000mAh (milliampère). De 3-in-1-powerbank heeft bijvoorbeeld een capaciteit van 8000mAh. Dit betekent dat deze powerbank uw telefoon bijna 3 keer volledig kan opladen. Als u een andere powerbank met bijvoorbeeld 6000mAh gebruikt, kan deze uw telefoon 2 keer volledig opladen.

Om gebruik te kunnen maken van draadloos opladen moet uw telefoon uitgerust zijn met de Qi-technologie. Bij Qi-technologie wordt een speciale techniek genaamd inductie-laden gebruikt. Het basisstation waar uw telefoon op gelegd wordt moet aangesloten zijn op een stopcontact. De spoel die in de oplader zit genereert een elektromagnetisch veld waardoor uw telefoon draadloos kan opladen. Kijk hier om te checken of uw telefoon de Qi-technologie bezit.

U kunt in meerdere producten van BRAINZ. een SD-kaart stoppen. Deze worden niet meegeleverd en zult u zichzelf van moeten voorzien. Zet uw favoriete muziek op de SD-kaart voordat u hem gebruikt. Als u gereed bent kunt u de SD-kaart in het product stoppen. Op elk product zit een knop of schuifknop om het product in SD-kaartmodus te zetten. Het product speelt nu de liedjes van uw SD-kaart af.

Sommige speakers hebben een radio-functie geïnstalleerd. Via deze functie kunt u radio luisteren. Om deze te activeren moet u de knop met de letter M indrukken. De radio schakelt nu naar radio-modus. Via volume omhoog en volume omlaag kunt u van frequentie schakelen.

U kunt de app FitPro voor de Fit Watch vinden in de app store van uw mobiel. Voor Android is dit de Google Play Store, bij Apple-gebruikers is dit de App-Store. U kunt de applicatie vinden door ‘Smart Bracelet FitPro’ in te voeren in de zoekfunctie. Als u de app gedownload heeft hoeft u alleen een account aan te maken en de gebruiksaanwijzing op onze site te volgen.

U kunt de app LeFun Health voor de Smart Watch vinden in de app store van uw mobiel. Voor Android is dit de Google Play Store, bij Apple-gebruikers is dit de App-Store. U kunt de applicatie vinden door “LeFun Health” in te voeren in de zoekfunctie. Als u de app gedownload heeft hoeft u alleen een account aan te maken en de gebruiksaanwijzing op onze site te volgen.

Meer Vragen?

Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Scroll Up